Po-izpitna zabava FERI in FS

Že prvi torek v novem semestru je Študentski svet FERI v sodelovanju s Študentskim svetom FS organiziral pravo “čago”.

Po-izpitna zabava je potekala na Štuku in najprej je na oder stopila skupina Jackson, ki jo sestavljajo trije fantje iz Celja ter okolice. Čeprav delujejo komaj od septembra 2013, imajo že svoj avtorski “komad” in videospot. Množico zbranih so ogreli z znanimi priredbami pop-rock hitov, nato pa je na oder prišel Ansambel Smeh, mlad štiričlanski narodno-zabavni ansambel, ki prihaja iz okolice Šoštanja. Njihov repertoar je obsegal večinoma priredbe drugih slovenskih narodno-zabavnih glasbenikov in skupin kot tudi avtorske pesmi. Dokazali so, da tudi med mladimi narodno-zabavna še vedno živi, da je popularna in poznana, ter da se da ob njej plesati in zabavati dolgo v noč. Kot gost večera je nastopil še legendarni Alfi Nipič s svojimi zimzelenimi melodijami.

Kljub začudenju mnogih nad izbiro glasbenih gostov je bilo prodanih okrog štiristo kart in zabava je bila velik uspeh. 


Lektorirala: Katarina Kikec

O avtorju / Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy 🙂

Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy :)

%d bloggers like this: