Vabilo: ERASMUS čajanka

Je tukaj kakšen študent s fakultete, na katero želiš v okviru Erasmus izmenjave? Pridi in se prepričaj!
Se še odločaš, ali bi odšel na izmenjavo ali ne? Pridi in poslušaj izkušnje drugih!
Te zanima, kako tuji študentje vidijo Slovenijo, Maribor in FERI? Kaj je tukaj drugače, kot v njihovi državi? Pridi in vprašaj!

Študentski svet FERI vabi na čajanko in sproščeno druženje z Erasmus študenti, ki v tem semestru študirajo na našem faksu. Dobimo se v sredo, 26.3.2014 ob 15. uri, v Senatni sobi.
Predvidoma enourno srečanje bo namenjeno spoznavanju novih ljudi, deljenju izkušenj, klepetanju o različnih fakultetah, univerzah in krajih od koder študentje prihajajo. Morda se naučiš kakšno novo besedo v jeziku, ki ga še ne znaš! 😉

P.S.: Prav tako bomo tam tudi člani Študentskega sveta, pripravljeni poslušati predloge, mnenja, pritožbe in tudi pohvale s strani vas, študentov. Navsezadnje, tukaj smo za vas in vas tudi predstavljamo!


O avtorju / Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy 🙂

Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy :)

%d bloggers like this: