Motivacijski dan za bruce

V četrtek, 16.10.2014 ob 17.00, se je predavalnica Alfa počasi začela polniti. Bruci in brucke. Ne, nismo imeli poznega popoldanskega predavanja. Tam smo jih nestrpno pričakovali tutorji, ki smo za njih pripravili malo drugačno preživljanje popoldneva.

Tako kot lani, smo se tudi letos tutorji odločili, da pripravimo ter organiziramo Motivacijski dan za bruce. Najprej smo jim na kratko predstavili Univerzo v Mariboru in FERI, Študentski svet ter sam tutorski sistem. Kot veliki poznavalci in strokovnjaki smo jih podučili tudi, kje so najcenejši boni, najboljše zabave in druge pomembne stavbe ter točke v Mariboru.

Po tem smo bruce – zbralo se jih je okrog 30 – naključno razdelili v skupine. Za njih smo pripravili igro z imenom »Iskanje skrivnosti FERI-ja«. Študentje so morali v skupinah na fakulteti poiskati vse vnaprej določene točke, kjer so jih čakali tutorji z »zahtevnimi« nalogami in vprašanji. Tako so se obenem zabavali ter spoznali tudi najbolj skrite kotičke FERI. Zmagovalna skupina je za nagrado prejela kino vstopnice za Kolosej.
Po igri je sledilo sproščeno druženje in pogostitev.

Po mnenju tutorjev je bil dogodek več kot uspešen in upamo, da so uživali tudi vsi študentje, ki so se ga udeležili.

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1540851432796151.1073741829.1531592463722048&type=3″ slider=”1″]

Fotograf: Patrik Rek
Besedilo je nelektorirano.

O avtorju / Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy 🙂

Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy :)

%d bloggers like this: