Karierna tržnica

Karierni center Univerze v Mariboru že drugo leto oranizira Karierno tržnico, dogodek na temo kariernih priložnosti za mlade.

Dogodek bo potekal v torek, 14. aprila 2015, med 10. in 13. uro na Univerzi v Mariboru, Slomškov trg 15 v Trstenjakovi dvorani. Na kariernem sejmu se boste lahko z delodajalci osebno srečali in se jim predstavili, spoznali njihovo organizacijo ter imeli možnost povprašati po njihovih pričakovanjih in možnostih zaposlitve.

Poleg mnogo delodajalcev se bodo na sejmu predstavili tudi drugi akterji, ki si prizadevajo za ustvarjanje dodatnih možnostih kariernega razvoja ter izvajajo aktivnosti, povezane z zagotavljanjem lažjega prehoda na trg dela – Zavod za zaposlovanje RS, OS Maribor, Tovarna podjemov, Tehnocenter, IAESTE Maribor, …

Prijava na karierno tržnico je obvezna in možna tukaj. Prijavite se lahko do 13.4.2015.

Vir fotografije: Flickr

O avtorju / Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy 🙂

Pia Prebevšek

Dobra glasba & dobre knjige + iskreni ljudje + moja Sony in Phony + Haribo bomboni + shopping + štirje letni časi v vseh oblikah = me happy :)

%d bloggers like this: