Vabilo za dodiplomske študente na borzenov nagradni natečaj 016

Dragi študent, draga študentka


 

 

Verjamemo v vaš ustvarjalni potencial: najboljši način za napovedovanje vaše trajnostne prihodnosti je, da jo soustvarjate!

Zato vas z veseljem obveščamo, da za vas Borzen, operater trga z električno energijo, d. o. o. že drugič razpisuje:

 

 

 

 

NAGRADNI NATEČAJ ZA ŠTUDENTE 016
za najboljšo raziskovalno nalogo s področja
izrabe vetra in/ali lesne biomase za proizvodnjo elektrike v Sloveniji.

 

 

Če ste dodiplomski študent ali študentka sprejmite izziv: Vašo prijavo pričakujemo vsaj do 12. oktobra, vaše raziskovalne naloge pa vsaj do 14. novembra 2016.

Več informacij je dosegljivih na: http://www.trajnostnaenergija.si/Trajnostna-energija/Dogodki-in-nate%C4%8Daji/Nate%C4%8Daji/Nate%C4%8Daj-016/Razpis

Pogumno sprejmite priložnost: sodelujte na drugem nagradnem natečaju in se potegujte za vaše javno priznanje in nagrade.

 Dobrodošli!

 

 Pomembni datumi:

Roki Aktivnost
Od 1. septembra do srede, 12. oktobra do 12. ure Oddaja vaše prijave na spletnem obrazcu za sodelovanje v nagradnem natečaju
Od 13. oktobra do ponedeljka, 14. novembra do 12. ure Oddaja vaše raziskovalne naloge (na predpisani predlogi) na natecaj@trajnostnaenegija.si
Četrtek, 13. decembra ob 10. uri Razglasitev in predstavitev zmagovalcev ter svečana javna podelitev nagrad (v prostorih GZS, EZS, dvorana A)

 

O avtorju / Špela Goričnik

Oseba, ki obožuje naravo, glasbo in film. Moto, ki me opisuje: "Življenje je slikarsko platno, obarvaj ga z vsemi barvami, ki jih lahko."

Špela Goričnik

Oseba, ki obožuje naravo, glasbo in film. Moto, ki me opisuje: "Življenje je slikarsko platno, obarvaj ga z vsemi barvami, ki jih lahko."

%d bloggers like this: