Fotografski natečaj: Ujemi študentski trenutek

Študentski svet Univerze v Mariboru tudi letos objavlja fotografski natečaj s katerim želijo spodbuditi kreativnost.

Študenti Univerze v Mariboru bi s fotografijami predstavili svoja videnja, razmišljanja in opažanja, povezana s študentskim življenjem.

Študentski svet Univerze v Mariboru tudi letos objavlja fotografski natečaj s katerim želijo spodbuditi kreativnost.Naslov letošnjega natečaja je UJEMI ŠTUDENTSKI TRENUTEK. Pokažite zanimive, nepozabne, raznolike in edinstvene trenutke na Univerzi v Mariboru!

Z natečajem želijo izbrati nabor fotografij, ki se bodo uvrstile v koledar Študentskega sveta Univerze v Mariboru za leto 2017, prav tako pa bodo najboljše fotografije oz. njihovi avtorji nagrajeni.

periferija-foto-natecaj-slika-fotografPrispele fotografije bo pregledala in ocenila strokovna žirija, ki jo bo sestavil organizator. Naredila bo izbor tistih, ki bodo uporabljene za koledar ŠSUM za leto 2017, med fotografijami v ožjem izboru pa bo potekalo tudi glasovanje na Facebook strani ŠSUM. Avtorji treh fotografij z največ všečki bodo prejeli denarno nagrado in sicer:

• 1. NAGRADA je denarna nagrada v vrednosti 100 EUR.
• 2. NAGRADA je denarna nagrada v vrednosti 60 EUR.
• 3. NAGRADA je denarna nagrada v vrednosti 40 EUR.

Oddaja fotografij je možna do 3.11.2016 do 24.00 ure preko obrazca TUKAJ, kjer je potrebno ob fotografiji naložiti tudi izpolnjen ter podpisan prijavni obrazec in potrdilo o vpisu za študijsko leto 2016/2017.

Pravico do sodelovanja na natečaju imajo vsi študenti z veljavnim statusom študenta na UM v študijskem letu 2016/2017. Vsak študent lahko odda eno ali več, vendar največ tri fotografije, katerih avtor mora biti on sam. Več napotkov ter tehničnih navodil najdete v razpisu.

POKAŽI SVOJO KREATIVNOST IN SODELUJ!

Priloga:
Razpis
Obrazec za prijavo

Prijavnica za elektronsko oddajo fotografije in prilog je dostopna TUKAJ.

Photo: Gregor Nikolić

O avtorju / Žiga Novak

%d bloggers like this: