Mešani pevski zbor FERI vabi k sodelovanju nove člane

Leta 2012 so na fakulteti ustanovili MePZ FERI pod vodstvom zborovodkinje Nadje Stegne. Ker želijo zbor osvežiti in okrepiti razpisujejo VPIS ZA NOVE ČLANE.

Vpis bo potekal v sredo, 16. 11. 2016 ob 19.00 uri in v sredo, 23. 11. 2016 ob 18.30 uri, v predavalnici G2-P.01. Vaje bodo potekale vsako sredo, od 19.00 do 21.00, v predavalnici G2-P.01. Za morebitne dodatne informacije so vam na voljo na e-pošti mepz.feri@gmail.com ali po telefonu 051 413 125. Naredite prvi korak, ostale boste delali skupaj.
Vabljeni!


MePZ FERI se predstavi …
MePZ (mešani pevski zbor) FERI je bil po dolgih letih prizadevanj ustanovljen v začetku leta 2012 na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko in deluje pod vodstvom zborovodkinje Nadje Stegne. Člani zbora so šudentje in delavci Fakultete za elektrotehniko, računalništvo in informatiko.

Zbor uspešno nastopa na vseh pomembnejših prireditvah v okviru fakultete in univerze, prav tako vsako leto pripravi tudi samostojni koncert.

V lanskem študijskem letu so pripravili celovečerni koncert z gostom, Vladom Kreslinom, prav tako so v juniju z njim nastopili na Večerovem odru na 23. Mednarodnem festivalu Lent.

Zbor se lahko pohvali tudi s priznanjem za nadpovprečno udejstvovanje študentov in hkrati za promocijo svoje fakultete.

V okviru 10. obletnice pristopa Slovenije k Evropski uniji so člani MePZ FERI izjemno uspešno nastopili na koncertu slovenskih pevskih zborov v Tuzli in tako ponesli našo pesem tudi izven meja domovine.

O avtorju / Žiga Novak

%d bloggers like this: