Po koncu kostanjevega piknika

V sredo, 26.10.2016, se je pri Fontani dogodil veliki FERI-jev kostanjev piknik. Ob štirih so se začeli zbirati organizatorji in najbolj pridni pomagači, da so pripravili kostanje. Udeleženci pa so lahko uživali v jesenskem vzdušju.

Pijače in kostanjev je bilo za vse dovolj, čeprav tako udeleženci kot organizatorji upamo, da bomo kostanje naslednje leto pekli v večji ponvi. Zjutraj je še kazalo, da se bomo stiskali pod streho, ampak je popoldne nehalo deževati in tako nas je v malce hladnem, a suhem jesenskem popoldnevu grelo skupno druženje ter veselje ob boljšem spoznavanju naših ‘sobrucev’. Piknika so se študentje udeležili v razmeroma velikem številu, zato so bili bruci nad družbo navdušeni. Ob toplem pozdravu predsednice študentskega sveta nam je bilo vsem lažje in zlahka smo, nadaljevali z druženjem.

Kamen se nam je odvalil s srca, ko smo spoznali, da je faks tudi nekaj prijetnega in ni samo predavanja, vaje in prvi prihajajoči kolokviji. Bruci so se dobro vključili med ferijevce Kot so povedali, so se počutili lepo sprejete in dobrodošle. Bruci Medijskih komunikacij so nam povedali: “Kostanjev piknik je bil lep (pozen) začetek študentskega leta in študentskega življenja. Definitivno nismo pričakovali takšnega druženja. Počutimo se super, obenem pa smo navdušeni nad sproščenostjo študentov.” Prav tako smo se pogovarjali s študentoma mehatronike, ki sta se strinjali, da je bil piknik odlična priložnost za spoznavanje drugih ferijevcev. Kostanjev piknik je bil po mnenju študentov uspešen in upamo, da tako mislijo tudi organizatorji.

O avtorju / Žiga Novak

%d bloggers like this: