Ekipa

Špela Goričnik
Urednica

Življenje ti vedno ponuja nove priložnosti, s katerimi lahko pridobiš nove izkušnje in nova znanja, a samo od tebe je odvisno ali te priložnosti vidiš in jih želiš pridobiti. Tako je tudi Periferija zame bila nova izkušnja, nekaj novega, kar do sedaj še nisem izkusila. V vlogi urednice želim stvari peljati naprej, delati nove stvari, ker sem mnenja, da vsako stvar lahko vedno znova nadgrajujemo, saj le na takšen način le-ta pridobiva na uspešnosti oz. kvaliteti.

E-mailFacebook
Hana Pohajda
Novinarka

Moji hobiji so oblikovanje, druženje s prijatelji, kolesarjenje, vožnja z longboardom, branje, gledanje dobrih filmov in potovanje. Periferija se mi je zdela dobra izbira, ker se lahko preizkusiš na raznih področjih, kot so fotografija, snemanje, pisanje člankov, oblikovanje, montiranje, ... Prav tako se mi zdi super, ker pridobiš izkušnje, ki ti lahko v prihodnosti pridejo prav.

E-mailFacebook
Žiga Novak
Spleten in grafični oblikovalec

V prostem času se ukvarjam z glasbo, oblikovanjem (2D in 3D), animacijo, hodim v hribe in raziskujem skrite kotičke naše prelepe Slovenije. V Periferiji sem videl priložnost pridobiti nova znanja oz. izpopolniti že pridobljena.

E-mail
Katja Zupan
Snemalka, Fotografinja

Periferija mi omogoča pridobivanje novih izkušenj in se skozi to zabavam. Pridobila sem dostop do prireditev, katerih se najverjetneje drugače ne bi niti udeležila. Obenem pa imam tudi veliko izdelkov, s katerimi se lahko predstavim, kar pa je samo še dodaten plus. Ker poleg študija na FERI obiskujem še Konservatorij za glasbo in balet, mi za snemanje ne ostane prav veliko časa. Tako čas, ki ga porabim za Periferijo izkoristim in se temu tudi posvetim.

E-mailFacebook
Katja Božič
Spletna in grafična oblikovalka

Moji hobiji so ples in petje. Za Periferijo pa sem se odločila, ker me to kar delamo zanima, hkrati pa sem se še bolj povezala s sošolci ter spoznala nove ljudi. Periferija mi da praktično znanje in izkušnje, ki mi bodo v prihodnje zelo koristile.

E-mailFacebook
Valentina Sreš
Spletna in grafična oblikovalka
E-mailFacebook
Saša Brdnik
Novinarka, Fotografinja

Periferiji sem se pridružila, ker sem želela bolje spoznati novinarsko delo. Izkušnje, ki sem jih pridobila z delom so zelo raznovrstne - od oblikovanja, novinarskega dela, snemanja in mnogo drugega. Vsem priporočam, ki jih tovrstno delo zanima, da se nam pridružite. Sem članica debatnega društva UM, opravljam prostovoljno delo na Infopeki, sodelujem pri filmskem festivalu Student cut's in pri različnih drugih projektih. Zelo rada potujem.

E-mailFacebook
Melanie Lorenčič
Fotografinja, Snemalka

Periferija se mi zdi super, ker se lahko udeležim dogodkov in potem svoje delo tudi objavim ter širim. Ob tem sodelujem z ljudmi, ki nas veselijo podobne stvari, skupaj lahko naredimo enkratne stvari. Moji hobiji so predvsem delo z živalmi, fotografiranje in druženje s prijatelji.

E-mailFacebook
Vid Pajer
Snemalec

Sem Vid Pajer, prihajam iz Mislinje(Okolica Slovenj Gradca), ob prostem času rad igram harmoniko, se vozim z motorjem, sem tudi član prostovoljnega gasilskega društva. Na periferijo sem se prijavil zato, ker vidim dobro priložnost, za pridobitev izkušenj, ki bi mi morebiti koristile nekoč v karieri.

Nastja Alt
Novinarka

Sem Nastja Alt, moja največja strast je ples, vendar pa me delo z mediji in v medijih tudi zelo veseli. Za Periferijo sem se odločila, ker menim, da je nabiranje izkušenj že v času študija zelo pomembno in sem rada aktivna na več področjih hkrati.

Nastja Bučak
Novinarka, Grafična oblikovalka

Ukvarjam se s fotografijo in snemanjem, poleg tega pa sta moja hobija še grafično oblikovanje in branje. Rada tudi potujem in spoznavam nove ljudi. Periferiji sem se pridružila, ker revija zame predstavlja odlično priložnost, da svoje znanje izpopolnim in ga nadgradim z raznolikimi izkušnjami.

Klara Avsec
Fotografinja, Novinarka, Snemalka

Ukvarjam se s fotografijo in snemanjem, poleg tega pa sta moja hobija še grafično oblikovanje in branje. Rada tudi potujem in spoznavam nove ljudi. Periferiji sem se pridružila, ker revija zame predstavlja odlično priložnost, da svoje znanje izpopolnim in ga nadgradim z raznolikimi izkušnjami.

Urška Kur
Novinarka,

Za sodelovanje v Periferiji sem se odločila, ker me zanima novinarstvo, pisanje člankov, mimogrede pa lahko pridobim še dobre izkušnje za naprej. V prostem času se ukvarjam s športom, treniram namreč Ultimate frisbee.

Martin Truden
Snemalec

Delo s kamero me veseli že od osnovne šole. V periferijo pa sem se vključil, da znanje razširim in pridobim dodatne kontakte, ki vedno pridejo prav.

Maruša Lešnik
Fotografinja

Ob zagnanosti do športa, se hkrati rada ukvarjam s fotografijo, snemanjem in montažo. Vse to najraje kombiniram s potovanji. Periferija mi omogoča udeležbo na dogodkih, tekoče spremljanje dogodkov na faksu ter nadgradnjo znanja na področju fotografije. Nastane mnogo izdelkov, s katerimi se lahko kasneje tudi predstavim.

Nika Metličar
Snemalka

Rada potujem, rišem ljudi, delam animacije in zapravljam čas z gledanjem Stand up komikov na YouTube-u. Periferiji sem se pridružila ker me zanima kako deluje produkcijsko ozadje študentskega medija.

Jan Žnidar
Spleten in grafični oblikovalec

V ekipo periferije sem vstopil ker ponuja polno priložnosti za druženje z ljudmi, ki jih zanima enako oziroma podobno področje in prinaša nove izkušnje ter znanja, ki so vedno dobrodošla. Ukvarjam se z izdelavo spletnih strani, grafičnim oblikovanjem. Sem željan novih izzivov in izkušenj. V prostem času se ukvarjam s športom, kot tudi družim s prijatelji.

Žan Žnidar
Spleten in grafični oblikovalec
Gregor Nikolić
Ustanovitelj
Intervju z Gregom: TUKAJ
E-mailSpletna stranFacebook
%d bloggers like this: