O PERIFERIJI

Uredništvo – kazalo:

 

Kaj je Periferija?

Spletni medijski portal, namenjen obveščanju vseh, ki jih zanima delovanje posameznikov in skupin, aktivnih na FERI. Sem prištevamo delovanje njenih raziskovalcev, laboratorijev in drugih organov fakultete, kot tudi delo in projekte študentov vseh študijskih smeri.

Obilica uspešnih produktov in dejavnosti študentov ter zaposlenih ostane skrita. Stanje postane še bolj klavrno, če se odmaknemo od svoje smeri študija ali dela in se znajdemo v množici nasprotujočih si informacij. Ali denimo študent na elektrotehniki ve, kaj se dogaja na medijskih komunikacijah? Ali celo, kaj nastaja v laboratorijih inštituta za informatiko?

FERI predstavlja množico tehnoloških smeri, ki jih vodijo visoko usposobljeni, tudi mednarodno priznani strokovnjaki. Predstavlja organe, ki ta stroj povezujejo. In seveda študente, gonilno skupino prihodnosti, ki bo to postala, pa če si tega želi ali ne.

Vsega, kar nastaja v laboratorijih, kar snujejo možje in žene v ozadju in kar se plete v glavah tisočih študentov, seveda ne moremo spremljati niti če nas zanima, ker bi po eni strani bolj malo razumeli, na drugi strani pa bi nam to vzelo določeno število časovnih bankovcev, ki si jih bolj težko privoščimo. Tukaj vstopi na bojišče Periferija, izvidniški oddelek z obrobja. S kratkimi, primerno razumljivimi članki in poročili v različnih formatih, poskušamo naštete teme približati vsem.

Vse to vzame čas. Bodite potrpežljivi.

Uroš Rudolf, nekdanji urednik

 

Podatki uredništva in kontakt

  • Špela Goričnik, glavna in odgovorna urednica

Kontakt: periferija.ssferi@um.si

Delovanje medija omogoča Študentski svet FERI.

/ Ekipa Periferije se predstavi /

 Povezava do celotne ekipe

 

Pravilnik o delovanju

Povezava do dokumenta

 

Pretekli mandati urednikov

  • Uroš Rudolf, januar 2014 – november 2014
  • Nadja Želj, november 2014 – november 2015
%d bloggers like this: